Foglalás, áraink

Elő és utószezonban akár már 4.625 Ft/fő/éj-től, főszezonban akár 6.750 Ft/fő/éj-től! *

*: 8 fő/apartman foglalása esetén, Idegenforgalmi adó nélkül

AKCIÓ! 3-AT FIZET, 4-ET KAP! Elő-, és utószezonban minden három éjszakás foglalás mellé most egy éjszakát ajándékba adunk! 🙂

Egyéb webes felületeken futhatnak akcióink. Az akciók nem összevonhatók. Az árakat foglaláskor egyeztetjük vendégeinkkel, az igénybe vett akciót is beleértve. Amennyiben vendégünk több akció feltételeit is teljesítette és ezt jelzi felénk, automatikusan a számára legelőnyösebb feltételek igénybevételére jogosult.

Kedves érdeklődők, foglalási szándékukat kérjük jelezzék nadirigoapartman@gmail.com e-mail címünkre, Facebook oldalunkra (https://www.facebook.com/nadirigoapartmanbalatonbereny/) küldött üzenetben, vagy a +36 30 216-7432-es telefonszámon. Köszönjük.

Kedves Vendégeink! Egyelőre két apartmanunk épült meg, melyek egyenként és maximálisan  6-8 fő elszállásolására alkalmasak, egybenyithatók. A Nádirigó családoknak, vagy akár nagyobb társaságoknak is ideális választás. Az optimális kihasználtság 5-6 fő/apartman, mind a kényelmet, mind az ár/érték arányt tekintve. Úgy a nyugati, mint a keleti oldalon tágas nappali/konyha, törölközőszárítóval és mosógéppel felszerelt fürdőszoba/WC, galéria és háló áll rendelkezésre padlófűtéssel, klímákkal, Wifi-vel, TV-vel, indukciós főzőlapokkal. A 20 m2-es galériák egy légtérben vannak a nappalikkal, de a nem átlátható üvegkorlátok miatt meghitt a hangulat fent, ahol az 1-1 kényelmes franciaágyon kívül 1-1 kihúzható, kényelmes kanapé is található. A 2 háló 1-1 franciaággyal, a nappali pedig szintén kihúzható kanapékkal van felszerelve. A nappalikból mindkét oldalon 1-1, 10 m2-es terasz nyílik.

Mind a fizetős Községi Strand (mely a Balaton 10 legjobb strandjának az egyike), mind a hatalmas szabadstrand 500 m-es, 4-5 perces kényelmes sétára fekszik a Nádirigótól. A környék telis-tele látnivalókkal, Keszthely, Hévíz, a Kis-Balaton, a Keszthelyi-hegység, Fonyód, de akár Szigliget, Badacsony vagy a Káli-medence is elérhető egy kellemes kerékpár-, vagy autós túrával.

Elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésükre, válaszolunk a felmerülő kérdésekre akár a foglalással, akár apartmanunkkal kapcsolatban. 🙂

Áraink:

Főszezonban (július 1.-augusztus 31.) egy apartman minimális ára 45.000 Ft/éj, ez az ár maximum 4 fő érkezése, minimum 5 éjszakás foglalás esetén érvényes. További vendégek érkezésekor +3.000 Ft/fő/éj felárat számítunk fel. Hosszabb (10+ éjszaka) foglalások esetén egyedi árképzés. Rövidebb tartózkodásra is van lehetőség, ekkor vendégeinkkel egyeztetve szintén egyedi árat kalkulálunk.

Elő-, és utószezonban (szeptember 1.-május 31.) egy apartman minimális ára 30.000 Ft/éj, ez az ár maximum 4 fő érkezése, minimum 3 éjszakás foglalás esetén érvényes. További vendégek érkezésekor +3.000 Ft/éj felárat számítunk fel. Hosszabb (5+ éjszaka) foglalások esetén egyedi árképzés. Rövidebb tartózkodásra is van lehetőség, ekkor vendégeinkkel egyeztetve szintén egyedi árat kalkulálunk.

Június 1.-30.-ig egy apartman minimális ára 30.000 Ft/éj, ez az ár maximum 4 fő érkezése, minimum 3 éjszakás foglalás esetén érvényes. További vendégek érkezésekor +3.000 Ft/éj felárat számítunk fel. Hosszabb (5+ éjszaka) foglalások esetén egyedi árképzés. Rövidebb tartózkodásra is van lehetőség, ekkor vendégeinkkel egyeztetve szintén egyedi árat kalkulálunk.

  • Fenti árakra +30% felárat számítunk kiemelt és ünnepi időszakokban. (Ünnepi időpontok: Március 15., Húsvét, Pünkösd, Május 1., Október 23., November 1., Karácsony, Szilveszter)
  • Az árak a 18. életévüket betöltött vendégek esetében felszámítandó 400 Ft/éj idegenforgalmi adón kívül minden költséget (wifi, klíma, fűtési időszakban fűtési díj) tartalmaznak és Forintban értendők.
  • Az itt megjelölt árak 2022-re érvényesek.