Házirend+ tippek :-)

KEDVES VENDÉGEINK!

Szeretettel üdvözöljük Önöket apartmanunkban!

Reméljük, hogy a HÁZIREND Vendégeink kényelmét, és biztonságát szolgálja.

 – Kívánjuk, hogy érezzék otthon magukat, a berendezéseket és használati tárgyakat sajátjukként kezeljék, óvják, tartsák tisztán, hogy az Önök után érkező Vendégek kényelmét is szolgálni tudják.

– Kérjük,hogy a TETŐABLAKOKAT MINDIG  ZÁRJÁK BE, HA ELHAGYJÁK AZ APARTMANT akkor is, ha csak rövid időre tesznek így! Az esetleges beázásból adódó kárt kénytelenek vagyunk kiszámlázni. A kerti napernyőt szintén minden esetben kérjük használat után összecsukni, ellenkező esetbe egy hirtelen szélroham is könnyen tönkreteheti.

– A településen érvényes lakossági rendeletek, szabályok a Vendégek számára is érvényesek, ezért ezek betartását kérjük. A békés együttélés érdekében vegyük komolyan az éjszakai pihenéshez való jogot este 10 és reggel 8 között. Este 10 után kérjük, legyenek csendesebben: halkítsák le a tévét, és ne zavarják a szomszédban pihenő vendégek nyugalmát, ahogy ők is mindent el fognak követni az Önök nyugalma érdekében.

– Kérjük, hogy este 10-ig szíveskedjenek befejezni a kerti programot.

– Köszönjük, hogy az elektromos berendezéseket, készülékeket rendeltetésüknek megfelelően használják. A kapcsolótábla az előszobában található a falra szerelve.

– Az apartmanba belépve rendet és tisztaságot találnak, ezt igyekezzenek megtartani, ami az Önök kényelmét is szolgálja: távozáskor a használt törölközőket a szennyestartóba , az edényeket pedig elmosva a helyükre kérjük visszahelyezni, hogy a következő Vendég is tiszta edényeket használhasson.

– Sajnos, a szúnyoghálók ellenére is előfordul, hogy a szobákba bejutnak a rovarok, ezek ártalmatlanná tételére használjanak szúnyogirtót, a falon lecsapásukat kérjük mellőzni!

Az elsősegély dobozt a TV alatti szekrényben, a tűzoltó készüléket az előszobában találják, utóbbi kezelését kérjük áttanulmányozni.

– Hangsúlyosan kérjük, hogy az apartmanház teljes területén mellőzzék a dohányzást illetve a nyílt láng használatát! Dohányzó vendégeink a kijelölt helyen cigarettázhatnak, ahol a kihelyezett hamutartókat kérjük használni. A vasalók rendeltetésszerű használatára, vasalás utáni áramtalanítására is kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet. Amennyiben a kertben grilleznek, szalonnát sütnek, bográcsoznak, kérjük még pislákoló parazsat se’ hagyjanak maguk után, a kerti csap használatával ez a probéla biztonságosan kezelhető

– A központi szemétszállítás kedden történik, ezért a helyi kukában összegyűjtött szemetes zsákokat, kukát a kapu elé kérjük kitenni, ahonnan kedden délelőtt elszállítják.

– A vidéki környezetben előforduló apró állatok miatt (nyest, nyuszt, róka, aranysakál, egyik sem veszélyes) kérjük Önöket, hogy még becsomagolva sem hagyjanak élelmiszermaradékot az udvaron. Az állatok szétszedik a szemeteszsákokat, igen nagy rendetlenséget okozva. Szemét tárolására a hulladékgyűjtőt legyenek szívesek használni. Időnként előfordul, hogy a szabadban hagyott bőr lábbeliket is elviszik vagy megrágják a fenti négylábúak, ezért ezeket is javasoljuk a bejárati ajtón belül tárolni.

– Kérjük Önöket, hogy a használt sütőzsiradékot ne öntsék a WC-be, lefolyóba. Ha összegyűjtik egy üres palackba, mi gondoskodunk az újrahasznosításról.

Köszönjük együttműködésüket, kellemes pihenést kívánunk!

Nádirigó Apartmanház, Balatonberény